Από τι είναι κατασκευασμένος ο αερόσακος;

- 2021-04-27-

Ο αερόσακος είναι ένα εύκαμπτο πλαστικό υλικό συν-εξώθησης ΡΑ / ΡΕ που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία εύθραυστων αντικειμένων. Σε αντίθεση με το περιτύλιγμα φυσαλίδων, οι αερόσακοι έχουν βαλβίδα που επιτρέπει στο σάκο να φουσκώνει ή μερικές φορές να ξεφουσκώνει για να παρέχει απορρόφηση κραδασμών για εύθραυστα αντικείμενα.
Κανονικά, το Air Column Bag είναι κατασκευασμένο από φιλμ συν-εξώθησης Pe / Pe. Με διαφορετική αναλογία PA και PE, το Air Column Bag διαθέτει διαφορετική αντοχή σε εφελκυσμό και στεγανότητα.
Ο αερόσακος της στήλης είναι κατασκευασμένος από δύο στρώματα μεμβράνης συν-εξώθησης ΡΑ / ΡΕ με μεμβράνη βαλβίδας αέρα στο μεταξύ και συμπιέζεται με θερμότητα με καλούπι υψηλής θερμοκρασίας για να τα λιώσει μαζί και να δημιουργήσει σωλήνες και σχήματα αέρα, έτσι ώστε η τσάντα αέρα στήλης να φουσκώνει και να έχει μια ποικιλία στυλ και τύπων, όπως μαξιλάρια αέρα PA / PE, μαξιλαράκια PA / PE.
Ο αερόσακος μπορεί να αποσταλεί σε επίπεδο επίπεδο και να διογκωθεί κατ 'απαίτηση. Μόλις διογκωθεί η συνεχής βαλβίδα σφραγίζει κάθε σωλήνα ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο. Χρειάζεται λιγότερη αποθήκη από το περιτύλιγμα φυσαλίδων ή τους αφρούς. Εάν ένας σωλήνας σπάσει, άλλοι σωλήνες εξακολουθούν να λειτουργούν ως προστασία απόσβεσης κραδασμών.
Ένας αερόσακος μιας βαλβίδας είναι ένας τύπος αερόσακου. Μπορεί να διογκωθεί ή να ξεφουσκώσει και να χρησιμοποιηθεί ως ραβδί ή πινακίδα. Με ανοιχτά τα κάτω άκρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη στεγανοποίηση λουλουδιών ή μικρών εύθραυστων αντικειμένων.
Επωφελούμενοι από μεγάλη αντοχή σε εφελκυσμό του PA, το Air Column Bag είναι πιο σκληρό από τα συνηθισμένα υλικά μαξιλαριού αέρα, όπως το περίβλημα με φυσαλίδες, ο σάκος με μαξιλάρι αέρα.
Η πίεση του αέρα στο εσωτερικό των στηλών αέρα είναι μεγαλύτερη από την πίεση της ατμόσφαιρας. Παρέχει ισχυρή αντοχή σε θλίψη και ευελιξία. Έτσι, το Air Column Bag είναι ένα είδος εξαιρετικών μαξιλαριών.
Σε αντίθεση με το περίβλημα με φυσαλίδες, είναι δύσκολο και κουρασμένο να συμπιέζετε και να σπάτε τον αερόσακο, οπότε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή διασκέδασης.
Προστατευτικά και κενά υλικά πλήρωσης, συμπεριλαμβανομένων μπλοκ και τιράντες, γωνιακή προστασία, περιτύλιγμα, παρεμβολή, άνω και εγκάρσια στρώση Όπως μεμβράνη περιτυλίγματος στήλης αέρα, ρολό στήλης αέρα και άλλη προσαρμοσμένη συσκευασία μαξιλαριού στήλης αέρα.
Μαξιλάρι μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων όπως τσάντα dunnage.
Βροντάει.
Αδιάβροχο μαξιλάρι καθίσματος.
Φουσκωτές τσάντες απορρόφησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει απορρόφηση κραμάτων για γυάλινες φιάλες, ηλεκτρονικά είδη, δοχεία γραφίτη, δοχείο γάλακτος σε σκόνη και ούτω καθεξής.