Φουσκωτά προϊόντα συσκευασίας

- 2021-04-07-

Δύο κοινές αλλά πολύ διαφορετικές χρήσεις για φουσκωτές συσκευασίες

Αυτό είναι πολύ απλό. το κουτί αποστολής είναι μεγαλύτερο από το προϊόν που περιέχει. Εάν το κουτί έχει μέγεθος σωστά, αυτή η διαφορά στον επιπλέον χώρο «αέρα» μπορεί εύκολα να γεμίσει με σχεδόν οποιοδήποτε κενό προϊόν πλήρωσης, συμπεριλαμβανομένων χαρτιού, φυστικιών αφρού και, φυσικά, φουσκωτών μαξιλαριών αέρα όπως προσφέρουμε.

Αποκλεισμός και στήριγμα - Αυτό διαφέρει από μια τυπική εφαρμογή πλήρωσης κενού, διότι στις περισσότερες περιπτώσεις το προϊόν είναι βαρύ, πιθανώς εύθραυστο και υψηλής αξίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι επίσης πυκνό, οπότε η μετατόπιση εντός του κουτιού αποστολής δεν είναι απλώς πιθανό, είναι μάλλον αναπόφευκτο. Σε μια τέτοια εφαρμογή, ο στόχος είναι βασικά να ακινητοποιηθεί το προϊόν μέσα στο κουτί αποστολής και συνήθως ένα ελαφρύ χαρτί ή πλαστικό προϊόν απλά δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών υλικών σε διαφορετικές συνθέσεις, μεγέθη και μετρητές, αλλά εδώ είναι τέσσερα από τα πιο δημοφιλή είδη αποθεμάτων μας:

Mini Air Filler, 100% ανακυκλωμένα μαξιλάρια αέρα: Αυτό είναι ένα αγαπημένο χαμηλού κόστους για άτομα που προτιμούν τα πλαστικά τους να ανακυκλώνονται και όχι παρθένα. Επαναφέρει τι θα ήταν διαφορετικά απόβλητα και κάθε τσάντα είναι τυπωμένη, ενημερώνοντας τον παραλήπτη ότι είναι ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο.

Βιοαποικοδομήσιμα μαξιλάρια αέρα: Αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να είναι ανακυκλώσιμα και βιοαποικοδομήσιμα. Κάθε μαξιλάρι εκτυπώνεται με ένα φιλικό προς το περιβάλλον μήνυμα.

Heavy Duty Biodegradable Bubble Packand on Demand: Αυτό είναι το νεότερο προϊόν μας και έχει καταπληκτική ικανότητα μπλοκαρίσματος και στήριξης. Για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, αυτό το προϊόν πιθανότατα θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους συσκευασίας και αποστολής σας σε ένα κλάσμα του κόστους και με πολύ πιο πράσινο τρόπο.

Κάθε αίτηση είναι διαφορετική ανάλογα με το τι στέλνετε, πού στέλνετε, τον τρόπο αποστολής, τον τρόπο συσκευασίας του κ.λπ. Ακόμα κι αν τα φουσκωτά προϊόντα συσκευασίας αέρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, είμαστε σίγουροι ότι διαθέτουμε ένα προϊόν που είναι.