Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της μεμβράνης φούσκα και του μαξιλαριού αέρα

- 2021-04-07-

Οι αερόσακοι συσκευασίας χρησιμοποιούνται για την προστασία αντικειμένων κατά την αποστολή. Οι κραδασμοί και οι κραδασμοί κατά την αποστολή και η φόρτωση / εκφόρτωση ελέγχονται με απορρόφηση των κραδασμών για μείωση της πιθανότητας ζημιάς του προϊόντος.

Η απορρόφηση των κραδασμών είναι συνήθως μέσα σε ένα δοχείο αποστολής, όπως ένα κυματοειδές κουτί. Έχει σχεδιαστεί για να απορροφά τους κραδασμούς με σύνθλιψη και παραμόρφωση, καθώς και για τη μείωση των κραδασμών, αντί για τη μετάδοση των κραδασμών και των κραδασμών στο προστατευόμενο αντικείμενο. Ανάλογα με τη συγκεκριμένη κατάσταση, η απορρόφηση των πακέτων έχει πάχος μεταξύ 50 και 75 χιλιοστών (δύο έως τρεις ίντσες).

Τα υλικά εσωτερικής συσκευασίας χρησιμοποιούνται επίσης για άλλες λειτουργίες εκτός από την απορρόφηση των κραδασμών, όπως η ακινητοποίηση των προϊόντων στο κουτί και η ασφάλιση στη θέση τους ή για την πλήρωση ενός κενού.

Ταινία μαξιλαριού αέρα - Περιτύλιγμα φυσαλίδων σε ρολά

Η μεμβράνη μαξιλαριού αέρα είναι επίσης γνωστή ως φιλμ φυσαλίδων αέρα ή περιτύλιγμα φυσαλίδων.

Η μεμβράνη συνήθως κατασκευάζεται διάφανη, αν και η μεμβράνη μαξιλαριού αέρα είναι τώρα επίσης διαθέσιμη σε πράσινο χρώμα.

Είναι ένα εύκαμπτο αλλά και αρκετά ανθεκτικό υλικό. Λόγω του ρυθμιστικού που δημιουργείται από τα μαξιλάρια φυσαλίδων, το φιλμ είναι πολύ κατάλληλο για την προστασία εύθραυστων προϊόντων. Η ταινία παραδίδεται σε ρολό.

MINI AIR Films Roll

Το φιλμ Mini Air μπορεί να κάνει μαξιλάρια αέρα και συσκευασία φυσαλίδων αέρα για μια ποικιλία εφαρμογών. Φτιάξτε μεγάλα μαξιλάρια αέρα ή μικρά μαξιλάρια αέρα, και τα δύο ιδανικά για κενή πλήρωση. Φτιάξτε τη δική σας μικρή μεμβράνη μεμβράνης για συσκευασία αγαθών ή μεγάλη μεμβράνη για συσκευασία αγαθών ή σταυρωτή στρώση.

Το MINI AIR Filler - για κενή πλήρωση εσωτερικού κουτιού, κάνει καλή προστασία από απορρόφηση των κραδασμών και απορρόφηση κραδασμών, μπορεί να πάρει έως και 50 κιλά πίεση, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της παράδοσης.

Εύκολη γραμμή σχισίματος, ισχυρή και ανθεκτική

MINI AIR Wrapper - για περιτύλιγμα και στήριγμα, μπορεί να πάρει έως και 100 κιλά πίεση, να προστατεύσει το προϊόν σας με περιβάλλουσα περιτύλιξη και καλύτερη προστασία από μαξιλάρια.

Οι Air Cushion Bags είναι ένας απρόσκοπτος τρόπος για τη μείωση των ζημιών στα εμπορεύματα κατά τη διάρκεια της αποστολής. Το Μαξιλάρι γεμίζει κενά σε κουτιά για να μειώσει την κίνηση των εμπορευμάτων σας κατά τη μεταφορά. Τα μαξιλάρια αέρα είναι ελαφριά, οπότε παρέχουν προστασία στα προϊόντα σας χωρίς να προστίθενται στο κόστος αποστολής.

Όλες οι ταινίες διατίθενται επίσης σε οικιακές λιπασματοποιήσεις και αντιστατικές εκδόσεις