Τσάντα κολόνας αέρα

Air Column Bag, το υλικό του αποτελείται από σύνθετο PE + PA, το οποίο έχει αντιολισθητικές και ισορροπημένες ιδιότητες. Πώς να το χρησιμοποιήσετε, να φουσκώσετε ταυτόχρονα, να γεμίσετε ολόκληρη τη σειρά, να κλειδώσετε αυτόματα τον αέρα, εάν έχει υποστεί ζημιά, μόνο η κατεστραμμένη στήλη μεμονωμένου αέρα αποτυγχάνει εν μέρει και η υπόλοιπη στήλη αέρα δεν επηρεάζεται εντελώς και εξακολουθεί να διατηρεί το προστατευτικό αποτέλεσμα . Παρέχει μακροχρόνια αποθήκευση και μεταφορά χωρίς διαρροή αέρα και αντισεισμική προστασία και η ολοκληρωμένη κάλυψη προστασίας από μαξιλάρια τύπου στήλης αέρα ελαχιστοποιεί το ποσοστό ζημιών. Συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές ROHS, ανεξάρτητα από το εάν παράγεται, χρησιμοποιείται ή τοποθετείται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, δεν υπάρχει ρύπανση.

Ως ανεξάρτητος σάκος, η τσάντα αέρα στηλών πρέπει να διογκώνεται χειροκίνητα όταν χρησιμοποιείται ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μίνι ηλεκτρική αντλία αέρα ή αεροσυμπιεστή. Εάν η τσάντα κυλά, μπορεί να διογκωθεί από μηχανή στήλης αέρα. Είναι εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό, ενώ βελτιώνει την εταιρική εικόνα.

Το Air Column Bag διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Εφόσον σχετίζεται με τη συσκευασία και τα προϊόντα που πρέπει να μεταφερθούν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο αερόσακος στήλης, όπως κόκκινο κρασί, εύθραυστα προϊόντα, κεραμικά είδη, ηλεκτρονικά προϊόντα, τρόφιμα, καθημερινά χημικά προϊόντα κ.λπ.
Εύκολη συντήρηση {λέξη-κλειδί} μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά από το Xuanwang. Είναι ένας από τους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει προηγμένα, νεότερα, ανθεκτικά και άλλα νέα στοιχεία. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υψηλής ποιότητας {λέξη-κλειδί} έχει χαμηλή τιμή. Τα προϊόντα μας που κατασκευάζονται στην Κίνα αναμένεται να γίνουν ένα από τα εμπορικά σήματα. Δεν ανησυχείτε για την τιμή μας, μπορούμε να σας δώσουμε τον τιμοκατάλογο μας. Όταν δείτε την προσφορά, θα βρείτε την πιο πρόσφατη πώληση {λέξη-κλειδί} με πιστοποίηση CE μπορεί να είναι χονδρική σε φτηνή τιμή. Επειδή το εργοστάσιο είναι διαθέσιμο, μπορείτε να αγοράσετε το μεγαλύτερο μέρος του. Μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε δωρεάν δείγματα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.