Το εργοστάσιό μας ιδρύθηκε το 2000. Στην αρχή, επικεντρωθήκαμε κυρίως σε φυσητό φιλμ. Με την άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να ψωνίσουν στο διαδίκτυο, γεγονός που οδήγησε σε αύξηση της ζήτησης για συσκευασίες μαξιλαριού αέρα. Σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς, προσαρμόσαμε γρήγορα το επενδυτικό σχέδιο παραγωγής. Τώρα η παραγωγή και οι πωλήσεις μας βασίζονται κυρίως στο σύστημα μαξιλαριών αέρα και τα προϊόντα πωλούνται καλά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Η Wuxi Xuan Wang Packing Co., Ltd. είναι μια εταιρεία μεγάλης κλίμακας που ενσωματώνει το φιλμ, την εκτύπωση και την κατασκευή τσαντών. Το εργοστάσιό μας ιδρύθηκε το 2000 και είχε πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα συσκευασίας PE / PA. Τώρα καλύπτει 8000 τετραγωνικά μέτρα, με 12 επαγγελματικές μηχανές φυσήματος μεμβράνης, πέντε εξοπλισμούς εκτύπωσης και 20 έξυπνες συσκευές κατασκευής τσαντών. Η παραγωγική ικανότητα εξακολουθεί να αναβαθμίζεται.

Το σύστημα μαξιλαριού αέρα είναι το δημοφιλές προϊόν μας.
Χρησιμοποιείται ευρέως σε αποθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου, ηλεκτρονικά προϊόντα, καθημερινές χημικές ουσίες, χειροτεχνίες, είδη οικιακής χρήσης, τρόφιμα, αποσκευές και άλλες βιομηχανίες συσκευασίας.

Η εταιρεία μας έχει περάσει πιστοποίηση ποιότητας προϊόντος, πιστοποίηση CE και πιστοποίηση ROHS. Έχει προφανή διπλά πλεονεκτήματα από την τιμή και την ποιότητα και ισχυρές δυνατότητες εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Αφήστε σας να μην ανησυχείτε.

Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε win-win συνεργασία με πελάτες με βάση την ακεραιότητα, προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλειες υπηρεσίες.

Η ικανοποίησή σας είναι η επιδίωξή μας.